Vores historie

Lær mere om Tandlægerne ved Runddelen

Tandlægerne ved Runddelen blev overtaget i 1980 og drives, stadig i dag af Peter Tillge.

Det hele begyndte med at min mor startede op som selvstændig tandlæge i 1935 på Nørrebrogade 174, hvor hun samtidig boede. Hun arbejdede alene med en klinikassistent til midt i fyrrerne, hvorefter klinikken voksede op gennem 50’erne og 60’erne og havde også børn i behandling.

Bl.a. på grund af nedgang i børnetallet – og mindre aktiv tid som leder og tandlæge – afmattedes aktiviteten noget op i 70’erne.

Jeg blev færdiguddannet tandlæge i juni 1980 og arbejdede som assistent hos min mor frem til l. oktober 1981, hvor vi byttede roller. Jeg købte klinikken og min mor fortsatte som assistent frem til 1985, hovedsageligt med sine mangeårige ældre patienter og protesearbejde.

Efter flere huslejestigninger i Zøllnerhus, besluttede jeg at se mig om efter andre lokaler og fandt efter et par år lejligheden på Nørrebrogade 148, 1. th., som jeg købte i maj 1987. Den havde i mange år været beboelseslejlighed, hvorfor en grundlæggende indretning var nødvendig med indlæggelse af vand og luft i gulvene, der blev hævet ca. 15 cm. Tilførsel af vand/luft-installationer gik til kælderen via skorstenen, samtlige behandlingsrum blev foret med bly.

Klinikken blev administrativt opbygget omkring receptionen, der således blev den centrale styreenhed. Hele indretningen foregik fra maj ’87 til opstart 1.1.1988.

Klinikkens nuværende struktur – består af 18 medarbejdere, fordelt på med tandlæge, tandplejer, 2 sekretærer i receptionen og 9 klinikassistenter/elever til det behandlingsmæssige – har stort set fungeret i sin nuværende form siden 1994. Vi byggede om i 2013 fra 3 til 5 klinikrum.

Vi servicerer i dag ca. 5000 patienter, heraf ca. med op til 35% med bopæl uden for København N.

Klinikken på Østerbro blev købt i februar 2021, og istandsat det følgende år. Tandlæge Lene startede her i december 2022.

Tandlægerne ved Runddelen Nørrebro - historie

Få GRATIS pristjek & faglig vurdering

Har du fået prisoverslag fra en anden tandlæge?

Få prisestimat for samme behandling hos os.
Det er GRATIS og 100% uforpligtende.

Vi er din tandlæge på Nørrebro

  Nu ved du mere om, hvem vi er. Du ved, at vi har tilset tusindvis af tandsæt og at vi også byder folk, der bor udenfor Nørrebro velkommen på klinikken. Vi udfører de mest gængse behandlinger – og vi har eksisteret siden 1980. Vi har kunder, der har kommet her i over 30 år. Skal vi også være din tandlæge?

  Vi er medlem af 

  Tandlægeforeningen logo gennemsigtigt
  Danske tandplejere

  Book tid online eller ring på

  Nørrebro

  Nørrebrogade 148

  2200 København N

  Tlf. 35 83 00 33

  ER DU INTERESSERET I KURSER OG WORKSHOP INDEN FOR SELVUDVIKLING?
  SE MERE HER PÅ INDILIFE

  Østerbro

  Dag Hammarskjölds Allé 19 1. tv.

  2100 København Ø

  Tlf. 24 21 02 36

  Lad os give dig et kald

  Hvis du ringer udenfor vores åbningstider eller der er optaget, kan du altid bruge kontaktformularen nedenfor. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.